Стриївська громада
Житомирська область, Звягельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні ми отримали рішення, якого очікували: про пакет американської підтримки.

Дата: 22.04.2024 11:54
Кількість переглядів: 13

Сьогодні ми отримали рішення, якого очікували: про пакет американської підтримки. За яке так ми боролися. Дуже вагомий пакет, який відчують і наші воїни на передовій, наші міста і села, які потерпають від російського терору.

Сьогодні відбулось голосування Палати представників Сполучених Штатів. Дякуюємо кожному й кожній, хто підтримав наш пакет: це рішення для захисту життя. Дякуємо особисто спікеру Майку Джонсону, усім американським серцям, які, так само як і ми в Україні, відчувають, що російське зло точно не повинно вигравати. Сподіваємось, що розгляд пакету в Сенаті США і направлення Президенту Байдену будуть достатньо швидкими.

Ми цінуємо кожен прояв підтримки нашої держави і незалежності, наших людей і життя нашого, яке Росія так хоче закопати в руїнах. Америка від перших днів війни проявляла своє лідерство. Саме таке американське лідерство є життєво важливим для того, щоб у світі зберігся міжнародний порядок, заснований на правилах і передбачуваності життя для всіх народів. Безперечно, ми використаємо американську підтримку, щоб зміцнити обидва наші народи і наблизити справедливе завершення цієї війни – війни, яку Путін повинен програти.

https://www.facebook.com/share/v/mzaKaNNN1mRS8ijz/?mibextid=WC7FNe

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора