Стриївська громада
Житомирська область, Звягельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#Плічопліч: У Житомирі завершився IV етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг»

Дата: 20.05.2024 20:38
Кількість переглядів: 64

Четвертий, обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» завершився, залишивши за собою слід вражаючих емоцій та незабутніх моментів. Учні Звягельського району продемонстрували вражаючі досягнення пишаємось кожним їхнім кроком.

Змагання з волейболу підкреслили високий рівень підготовки юнаків Ємільчинського ліцею №2, які здобули важливе друге місце, а дівчата з цього ж закладу продемонстрували свою силу, посівши гідне третє місце.

Енергія та вміння команди ліцею №10 міста Звягель на футзалі принесли їм заслужене третє місце, підкреслюючи важливість командної співпраці та дотримання стратегії.

Лідерство у змаганнях з черлідингу належить Ліцею №11 Звягель, які вразили глядачів своєю енергією та вмінням творити неповторну атмосферу.

Баскетбольна боротьба також не залишила байдужими: хлопці з 11 ліцею міста Звягель зайняли четверте місце, демонструючи витримку та наполегливість, а дівчата з Першотравенського ліцею відзначилися на четвертій позиції, показавши свою впевненість та майстерність у грі.

У змаганнях зі спортивного орієнтування трійку лідерів замкнув Звягельський ліцей №6, підкреслюючи важливість не лише фізичної, а й інтелектуальної підготовки.

Вітаємо всіх учасників з вражаючими досягненнями та віримо у подальший успіх у спорті та житті!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора